Pålitlig Tunglyftstjänst Med 360Move

Flytt av Pianon, Kassaskåp och Mer

Fyra cirkulära svenska "flyttfirma Skåne" årsetiketter som anger rekommendationer för olika år — 2020, 2021, 2022 och 2023 — i rad

Begär Offert

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi höra av oss inom 24 timmar. Det går självklart även bra att ringa!


Det SÄKRA valet

Välkommen till 360Move, din pålitliga partner när det kommer till professionella och säkra tunga lyfttjänster. Vi förstår att det ibland krävs extra expertis och specialutrustning för att flytta tunga och ömtåliga föremål som pianon, kassaskåp och mer. Med årtionden av erfarenhet och ett dedikerat team är vi redo att hantera de mest utmanande tunglyften åt dig.

flytta piano

Pianoflytt

Ett piano är inte bara ett musikinstrument, det är en investering i konst och musik. Att flytta ett piano kräver precision och försiktighet för att undvika skador på både instrumentet och ditt hem. Vårt team har den erfarenhet och kunskap som krävs för att transportera pianon i alla storlekar, från upprätta pianon till flyglar. Vi använder specialutrustning och tekniker för att säkerställa en säker flyttning varje gång.

flytta kassaskåp

Flyttning av Kassaskåp

Kassaskåp kommer i alla storlekar och former, och de är oftast både tunga och otympliga. Vår tunga lyftservice inkluderar säker och effektiv flyttning av kassaskåp, oavsett om det är för företag eller hemmabruk. Vi tar hand om allt, från att bära kassaskåpet genom dörrar och trappor till säker lastning och lossning på vårt transportfordon.

Tunglyft Piano

Specialiserade Tunglyft

Utöver pianon och kassaskåp är vi utrustade för att hantera en mängd olika specialiserade tunga lyftuppdrag. Oavsett om det är stora möbler, arkivskåp eller andra tunga ägodelar, kan du lita på oss för att få jobbet gjort säkert och effektivt.

Hör Av Dig Till Oss För Dina Tunglyftbehov

Tveka inte att kontakta oss när det gäller dina behov av tunglyft. Vi finns här för att hjälpa och guida dig genom tunglyftprojekten, och vårt engagerade team ser fram emot att höra från dig.

Begär Offert

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi höra av oss inom 24 timmar. Det går självklart även bra att ringa!


Övriga Tjänster

Privat & Bohagsflytt

Flyttjänster

Att boka sin flytt genom oss är den absolut bästa investeringen för en bra flyttupplevelse!

360Move Montering

Montering

Vi har lång erfarenhet av att montera all typ av inreding och möblemang.

360Move Flyttstädning

Flyttstädning

Fokusera på ditt nya hem, vi tar hand om flyttstäd! Alltid fast pris som gäller!

Våra referenser

Det är många som har valt att anlita oss på 360Move.