Om Oss - Din Pålitliga Flyttpartner i Skåne

Vår Resa mot Framgång och Kvalitetstjänster

Vår resa började med ett passionerat gäng som en gång arbetade tillsammans och delade samma vision om att göra flyttning enklare och mer problemfri för alla. Drivna av vår gemensamma önskan att leverera kvalitetsservice och göra skillnad i våra kunders liv, bestämde vi oss för att ta steget och starta vårt eget företag.

Idag är vi stolta över att vara en av de främsta flyttfirmorna i Skåne. Vår framgång är ett resultat av vår hängivenhet till våra kunder och vår strävan efter att alltid överträffa deras förväntningar. Med en imponerande track record utför vi mer än 1500 flyttar varje år.

Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster som är skräddarsydda för att göra din flytt och ditt boende bekvämare och enklare. Vi är din pålitliga partner för att hantera allt från att lyfta och flytta dina ägodelar till att säkerställa att ditt nya hem är redo att välkomna dig. Vi strävar efter att göra din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt. Välkommen till 360Move, din partner för framgångsrika och problemfria flyttningar och boende i Skåne

Erfarenhet och Expertis

Med många års erfarenhet inom branschen har 360Move byggt upp en imponerande expertis när det gäller flytttjänster och relaterade tjänster som magasinering, städning och montering.

Tusentals Nöjda Kunder

Vi har framgångsrikt genomfört över 1500 flyttar varje år och har en stadigt växande kundbas av nöjda och återkommande kunder.

Punktlig och Tillförlitlig

Vår företagskultur sätter en stark betoning på punktlighet och tillförlitlighet. Vi är stolta över att vara där när vi säger att vi kommer vara där, varje gång.

Konkurrenskraftiga Priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som passar olika budgetar. Våra tydliga prisuppgifter innefattar inga dolda kostnader.

Våra Varierande Tjänster

Utöver flytttjänster erbjuder vi även en rad andra tjänster inklusive magasinering för tillfällig förvaring, professionell städning samt montering för att göra din flyttupplevelse så komplett som möjligt.

Kundfokuserade Lösningar

Vårt team är dedikerat till att förstå och möta dina specifika behov. Vi anpassar våra tjänster för att säkerställa att din flytt eller relaterad service är skräddarsydd för dig.

Frågor och svar om att flytta med 360Move

Vad skiljer 360Move från andra flyttfirmor?

Vårt åtagande att leverera högkvalitativ service och överträffa våra kunders förväntningar är vad som verkligen skiljer oss åt. Vi har också en bred portfölj av relaterade tjänster, inklusive magasinering, städning och montering, för att göra hela flyttprocessen bekväm och problemfri för dig.

Hur länge har ni varit verksamma inom branschen?

Vi har varit verksamma i branschen i många år och har ackumulerat en värdefull erfarenhet som vi använder för att säkerställa smidiga och effektiva flyttningar.

Vilka områden i Skåne erbjuder ni era tjänster i?

Vi erbjuder våra tjänster i hela Skåne och kan assistera med flyttar både inom och mellan olika städer och orter.

Hur anpassar ni era tjänster efter individuella kunders behov?

Vi tar oss tid att förstå varje kunds unika behov och anpassar våra tjänster därefter. Vi arbetar tillsammans med dig för att göra din flytt eller den relaterade tjänsten så personlig och skräddarsydd som möjligt.

Vad är er policy för försäkring och ansvar vid flyttning?

Vi har en omfattande försäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under flytten. Vår prioritet är att säkerställa att dina ägodelar hanteras med största omsorg och att eventuella skador behandlas enligt vår policy för att ge dig lugn och säkerhet under hela processen.

Hur många flyttar utför ni vanligtvis varje år?

Vi utför mer än 1500 flyttar varje år, vilket är ett tecken på vår långvariga erfarenhet och tillit från våra kunder.

Kan ni hjälpa mig med internationella flyttar eller endast inom Skåne?

Vi specialiserar oss på inrikes flyttar inom Skåne. Om du behöver internationell flytthjälp kan vi föreslå erfarna partners som kan hjälpa dig.

Vilka typer av tjänster erbjuder ni utöver flyttning?

Utöver flyttning erbjuder vi magasinering för tillfällig förvaring, professionell städning för att lämna ditt gamla eller nya hem rent och snyggt, samt montering av möbler för att hjälpa dig att komma snabbt på plats i ditt nya utrymme.

Vilka är era priser och finns det några dolda kostnader?

Våra priser är konkurrenskraftiga och inkluderar inga dolda avgifter. Prisuppgifterna är tydliga och transparenta så att du kan planera din budget utan överraskningar.

Hur bokar jag era tjänster och vilken information behöver ni från mig?

Du kan enkelt boka våra tjänster genom att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi behöver veta din nuvarande adress, den nya adressen, och dina specifika önskemål för att schemalägga och förbereda för din flytt eller service.

Våra referenser

Det är många som har valt att anlita oss på 360Move.