Köp av Dödsbo

Fyra cirkulära svenska "flyttfirma Skåne" årsetiketter som anger rekommendationer för olika år — 2020, 2021, 2022 och 2023 — i rad

Har du frågor?

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi höra av oss inom 24 timmar. Det går självklart även bra att ringa!


Det SÄKRA valet

Få en Kostnadsfri Värdering

Det är väldigt ansträngande redan som det är bara att veta hur man ska hantera ett dödsbo.

Välkommen till 360Move – Din pålitliga partner för att köpa dödsbo. Vi erbjuder en kostnadsfri värdering och snabb hantering av dödsbon. Läs vidare för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att avveckla ett dödsbo på ett smidigt och respektfullt sätt.

Varför Välja 360Move För Att Sälja Dödsbo:

  • Kostnadsfri Värdering: Vi förstår att det kan vara en överväldigande tid när man behöver avveckla ett dödsbo. Därför erbjuder vi en kostnadsfri och rättvis värdering av alla tillgångar för att säkerställa att du får det bästa priset.

  • Snabb Hantering: Vårt dedikerade team har erfarenhet av att hantera dödsbon och kan säkerställa snabb och effektiv avveckling. Vi förstår vikten av att slutföra processen smidigt.

  • Professionell Service: Vi tar stolthet i vår professionella och respektfulla service. Vårt team är här för att stödja dig genom hela processen.

Hur Sälja Dödsbo Med 360Move:

Kontakta Oss: Börja med att kontakta oss för att schemalägga en kostnadsfri värdering. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter dina behov.

Värdering: Vår erfarna värderingspersonal kommer att besöka platsen och utvärdera alla tillgångar. Du kommer få ett rättvist erbjudande.

Avveckling: Efter att du har accepterat vårt erbjudande tar vi hand om allt det administrativa arbetet och säkerställer att avvecklingen går smidigt.

Utökad Service: Vid behov kan vi även hjälpa med att rengöra fastigheten och transportera föremål till försäljning eller donation.

Kontakta Oss Idag

Om du behöver sälja ett dödsbo, kontakta 360Move idag för att få en kostnadsfri värdering och en snabb och professionell avveckling. Vi är här för att underlätta den här processen för dig.

Våra referenser

Det är många som har valt att anlita oss på 360Move.