Professionell Bärhjälp för Smidiga Flyttningar

Fyra cirkulära svenska "flyttfirma Skåne" årsetiketter som anger rekommendationer för olika år — 2020, 2021, 2022 och 2023 — i rad

Begär Offert

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi höra av oss inom 24 timmar. Det går självklart även bra att ringa!


Det SÄKRA valet

Att flytta kan vara en stressig upplevelse, oavsett om du byter bostad eller kontor. En av de mest utmanande delarna är ofta att flytta tunga möbler och stora föremål. Här på 360Move förstår vi utmaningen och erbjuder en omfattande bärhjälpstjänst som är utformad för att göra din flytt smidigare än någonsin. Låt oss ta en närmare titt på vad våra bärhjälpstjänster innebär:

Bärhjälp privat

Förenkla Din Flytt med 360Move's Bärhjälpstjänster

Vårt team av erfarna och välutbildade flyttmedarbetare är dedikerade till att göra din flytt så enkel och bekväm som möjligt. Med vår hjälp kan du undvika ryggont, skador och det besvär som ofta är förknippat med att flytta tunga möbler och föremål.

Två män bär en inslagen möbel utomhus med bärhjälp.

Bärhjälp som Anpassas till Dina Behov

Oavsett om du flyttar inom staden, byter bostad eller behöver organisera ditt förråd, erbjuder vi bärhjälp som är skräddarsydd efter dina specifika behov. Vi anpassar vår service efter mängden föremål, deras storlek och vikt samt de utrymmen du flyttar till eller från.

Bära möbler

Säker och Effektiv Möbelbäring

Vi är stolta över vår kompetens när det gäller att transportera allt från ömtåliga möbler till stora och klumpiga föremål. Vi använder rätt utrustning och tekniker för att säkerställa att dina ägodelar transporteras säkert och utan skador.

Förenkla Din Flytt med 360Move's Bärhjälpstjänster

Låt oss förenkla din flyttning och göra den så smidig och bekymmersfri som möjligt. Kontakta oss idag för att boka våra bärhjälpstjänster och se till att din nästa flytt blir en positiv upplevelse. Vi är här för att hjälpa dig med allt från att flytta dina ägodelar till att inreda ditt nya hem med stil.

Begär Offert

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi höra av oss inom 24 timmar. Det går självklart även bra att ringa!


Våra referenser

Det är många som har valt att anlita oss på 360Move.