Flyttfirma i Kristianstad

Välkommen till en av Kristianstads främsta flyttfirmor

Fyra cirkul√§ra svenska "flyttfirma Sk√•ne" √•rsetiketter som anger rekommendationer f√∂r olika √•r ‚ÄĒ 2020, 2021, 2022 och 2023 ‚ÄĒ i rad

Begär Offert

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi höra av oss inom 24 timmar. Det går självklart även bra att ringa!


Det S√ĄKRA valet

Vad kostar det att flytta?

Flyttfirma Kristianstad

Att anställa en flyttfirma kommer med många fördelar, men det kan vara svårt att hitta en bra flyttfirma bland alla flyttfirmor i Kristianstad, en som du verkligen kan lita på. Det är där vi på 360Move kommer in i bilden. Vi är aktiva i Kristianstad och i resten av Skåne och utför flyttar för privatpersoner och företag året om. Med vår erfarenhet och expertis så kan du känna dig trygg när du väljer att anlita oss för att utföra din flytt.

360Move är din flyttfirma i Kristianstad

Vi på 360Move erbjuder flytthjälp i Kristianstad, men även till och från andra städer i Skåne. Så oavsett om du planerar en flytt inom Kristianstad eller om du ska flytta till en annan ort så är vi den perfekta lösningen för dig.

 

Utöver att enbart erbjuda flytthjälp så erbjuder vi ett flertal relaterade tjänster som gör livet enklare för dig. Vi hjälper bland annat till med montering, förvaring och flyttstädningar för att nämna ett par stycken. Våra helhetslösningar passar de allra flesta behov, men om våra paketlösningar inte passar dig så kan vi även utforma ett unikt erbjudande för just dig.

 

Kontakta oss redan idag och låt oss hjälpa dig med din flytt i Kristianstad.

 

Den största fördelen med att låta oss hjälpa dig att flytta

Fullserviceflyttfirmor som 360Move har fantastiska kunskaper när det kommer till packning. Vi packar och flyttar möbler och föremål oftare än de allra flesta. Det är vad vi gör för vårt uppehälle. Så du kan lita på att vi noggrant planerar och genomför din flytt. Uppenbarligen är att flytta är ett viktigt steg, och om det görs fel kan saker gå sönder eller människor kan skadas.

 

Det är inte lätt att flytta tunga möbler och lådor fulla med saker. 360Move tar isär dina möbler och flyttar utan problem. Du kan också vara säker på att alla dina saker kommer säkert till ditt nya hem. Vi vidtar alltid de bästa försiktighetsåtgärderna med dina saker så att de kommer fram säkert.

 

Att lyfta tunga lådor och möbler kan skada dig, särskilt om du inte gör det ofta. Det är vanligt att man råkar lyfta fel och får ont i ryggen vid flytten exempelvis. När du flyttar in i ditt nya hem vill du inte behöva ta itu med smärtsamma skador. Vi kommer att flytta alla dina saker vilket gör att du inte behöver riskera att bli skadad.

Flyttfirma Kristianstad

Flyttstädning i Kristianstad

Flyttstädningen är något som många glömmer att tänka på eftersom att de är så upptagna med stressen och glädjen över att flytta. Men många gånger så kan detta straffa sig då man behöver lämna en ren och fräsch bostad bakom sig. En flyttstädning innebär ofta mer än att bara dammsuga golven och att damma fönsterbrädor.

 

För att spara tid och energi så kan du med fördel anställa oss på 360Move för att utföra din flyttstädning i Kristianstad. Vi utför alltid ett noggrant arbete vilket tillåter dig att fokusera på de roligare aspekterna med att flytta, som att komma till rätta i din nya bostad.

Flytthjälp Kristianstad

BETALA N√ĄR DU VILL

Vi erbjuder nu faktura även för privatpersoner vid godkänd UC-Kontroll.

NU

Du kan självklart alltid betala hela beloppet via Swish eller kort.

SEN

Du kan även betala genom faktura inom 14 dagar vid godkänd UC-Kontroll .

DELA UPP

Vid godkänd UC kan du också dela upp betalningen.

Vill du bli uppringd?

Vi svarar gärna på dina frågor. Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

√Ėvriga Tj√§nster

Privat & Bohagsflytt

Flyttjänster

Att boka sin flytt genom oss är den absolut bästa investeringen för en bra flyttupplevelse!

360Move Montering

Montering

Vi har lång erfarenhet av att montera all typ av inreding och möblemang.

360Move Flyttstädning

Flyttstädning

Fokusera på ditt nya hem, vi tar hand om flyttstäd! Alltid fast pris som gäller!

Våra referenser

Det är många som har valt att anlita oss på 360Move.