Företagsflytt

Vi har lösningar för allt inom kontors- och företagsflyttar!

Det SÄKRA valet

Vi har lösningar för allt inom kontors- och företagsflyttar!

En företagsflytt kan vara otroligt kaotisk utan rätt hjälp. Att organisera och genomföra allt på egen hand kan lätt bli en katastrofal nedåtspiral, det är där vi på 360Move kan hjälpa till. Vi har nämligen gott om erfarenhet av företagsflytt i Skåne och erbjuder kompletta flyttlösningar till både privatpersoner och företag.

 

Oavsett om det gäller interna omlokaliseringar eller flytt av avdelningar, eller att flytta hela företaget samt lager till en helt ny plats så kan vi hjälpa till. På vår hemsida bokar du enkelt enligt dina behov, här finns även tydliga timpriser tillgängliga så att du vet vilken kostnad du kan förvänta dig.

 

Om du har särskilda behov eller känner dig osäker på vad som egentligen passar just ditt företag allra bäst, så kan du alltid kontakta oss via telefon så hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet.

 

Vi har god erfarenhet av att hjälpa till med företagsflyttar runt om i Skåne vilket är något som vi använder oss av vid varje uppdrag. Med ett trevligt bemötande och professionellt uppförande så strävar vi efter att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt val att låta oss hjälpa dig och ditt företag med flytten.

 

Om du har några frågor eller behöver ett personligt utformat erbjudande så är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Vi är väl medvetna om att det ibland behövs extra tjänster eller unik hjälp som inte vanligtvis erbjuds, och vi är vanligtvis flexibla med detta.

Är det svårt att välja paket? Du är såklart också varmt välkommen att ringa oss, om du har frågor eller helt enkelt hellre vill boka via telefon!

2 Flyttkillar

850:-

per timme

360Move Lastbil

Alla priser är ex moms.

3 Flyttkillar

1275:-

per timme

360Move Lastbil

Alla priser är ex moms.

4 Flyttkillar

1700:-

per timme

360Move Lastbil

Alla priser är ex moms.

5 Flyttkillar

2125:-

per timme

360Move Lastbil

Alla priser är ex moms.

6 Flyttkillar

2550:-

per timme

360Move Lastbil

Alla priser är ex moms.

8 Flyttkillar

3400:-

per timme

360Move Lastbil

Alla priser är ex moms.

10 Flyttkillar

4250:-

per timme

360Move Lastbil

Alla priser är ex moms.

12 Flyttkillar

5100:-

per timme

360Move Lastbil

Alla priser är ex moms.

Med vår gedigna erfarenhet kan vi erbjuda våra populära paketlösningar med en tydlig prisbild och utan dolda tillägg. Våra kunder framför uppskattning över den trygghet och lugn det medför mitt uppe i all annan flyttstress. Lämna över ansvaret till våra trygga händer, så att du kan slappna av och njuta av en trevlig flyttupplevelse.

– Kontakta oss gärna för prisförslag för din flytt

En ständig strävan efter att kunna möta alla behov och göra varje kund nöjd genom att överträffa förväntningarna och tillskjuta mervärde för varje tjänst är vårt motto! Vi strävar inte bara efter att vara bäst, utan vi vill alltid utvecklas och bli bättre! Att hålla vad vi lovar och bemöta alla frågor och önskemål med lösningar sammanfattar nyckeln till vår framgång!

Våra fordon är specialanpassade för att rymma så mycket som möjligt men samtidigt kunna erbjuda maximal framkomlighet. Vi investerar stora belopp i anpassade bilar för att på ett effektivt vis kunna erbjuda marknadens säkraste transporter, efter personal värderar vi våra bilar högst för att kunna ta hand om det viktigaste – våra kunder!

Med rätt redskap och personal med lång erfarenhet av stora företagsflyttar, kan vi erbjuda mycket effektiva upplägg för våra kunder. Vi har ett konkurrenskraftigt pris, men det är bara förnamnet, när det kommer till att flytta större kontor och företag krävs en arbetsplan med tydlig struktur och som är flexibel att anpassas efter förutsättningarna på plats, för att kunna leverera ett bra arbetsflöde. Hos oss får ni de rätta tipsen och marknadens bästa tjänst för ett minimalt produktionsstopp.

– Kontakta oss gärna för prisförslag eller en kostnadsfri besiktning!

Vill du bli uppringd?

Vi svarar gärna på dina frågor. Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Våra referenser

Det är många som har valt att anlita oss på 360Move.