Magasinering i Skåne

Vi erbjuder bra lösningar för olika typer av magasinering, om det så avser pallat gods, möblemang eller lösöre.

Det SÄKRA valet

Behov av förvaring?

Hyra Förråd Skåne

Är du i behov av trygg förvaring av möbler eller andra föremål? Hos oss på 360Move så erbjuder vi magasinering där vi förvarar dina möbler eller annat gods. Våra lagerlokaler är skyddade mot fukt och temperaturskillnader som gör att dina saker är trygga.

Oavsett om du helt enkelt får platsbrist i hemmet eller på företaget, eller om du helt enkelt behöver hjälp med korttidsförvaring så kan vi hjälpa dig. Utöver att erbjuda förvaring så kan vi även hjälpa till med godshantering, exempelvis aviseringstjänster eller andra kringtjänster.

Med hjälp av vår stora erfarenhet inom flyttbranschen så kan vi även hjälpa till med att lösa eventuella behov av transport och emballering som härrör till magasineringen.

Fördelar med att välja magasinering hos 360Move

Det finns flera fördelar med att låta oss förvara dina saker, här går vi igenom de allra största fördelarna.

Lokaler skyddade mot väder och vind

Nyckeln till att säkert förvara dina möbler och saker när du vill hyra förråd i Skåne är att välja rätt lokaler. Inspektera enhetens tillstånd och anläggningens övergripande säkerhet för att säkerställa att dina tillhörigheter kommer att förbli oskadda.

Hos oss hittar du en lokal med begränsad exponering för omvärlden när den är ordentligt stängd – vi garanterar att det inte finns några hål och sprickor som kan släppa in smuts, vatten, fukt och gnagare.

Klimatkontrollerad magasinering

Klimatstyrda förvaringsenheter med avfuktare och luftkonditionering hjälper till att förhindra mögel och korrosion. God luftkvalité och cirkulation försäkrar att ditt gods håller sitt goda skick.

I våra lokaler är alltid temperatur och luftfuktighet kontrollerad för att undvika negativa effekter på de föremål och möbler som förvaras där. Du kan därför alltid känna dig trygg i att lita på oss för att hantera din förvaring.

Tips för dig som planerar att långtidsförvara möbler

Rengör och förbered

Det första steget för att placera dina möbler i förvaring är att förbereda dina föremål, detta börjar med att rengöra möbler. Rengör varje föremål grundligt med en ny trasa och se till att varje föremål har reparerat skador för att förhindra att sprickor och revor sprids. När de är rena, placera dina möbler i ett välventilerat rum och torka helt innan du packar ihop dem. Detta kommer att säkerställa att det inte finns några fläckar av instängd fukt som kan orsaka skada, missfärgning eller mögeltillväxt över tiden.

Demontera stora föremål för transport och förvaring

Efter att ha rengjort dina möbler är det dags att plocka isär de större föremålen för enklare transport och effektivare förvaring. Genom att ta bort ben från bord, ta ut lådor på byråer och ta av kuddar från soffor blir möbler inte bara lättare att transportera utan det blir också lättare att förvara. När du tar isär dina möbler, se till att du gör detta noggrant. Spara eventuella muttrar och skruvar i en plastpåse som du fäster vid möbeln eller förvara dessa hemma.

Täck och skydda dina möbler

Nu när du har rengjort dina möbler och plockat isär de större delarna är det dags att se till att de alla är ordentligt skyddade. Olika föremål har olika behov av skydd vid förvaring. Exempelvis oljemålningar/akryl e.d. bör ej plastas / bubbelplastas in, då materialen behöver “andas”. Exempelvis tygmöbler och liknande bör plastas in  redan inför transport. Detta är givetvis något vi gärna hjälper till med.  

Boxarna är ca 4kvm & rymmer 8m3. En vanlig lägenhet blir ofta ca 1 box per 20kvm. Vi hjälper gärna till att räkna på hur många boxar ni behöver!

Ordinariepris per månad är 600kr/magasinbox – Vid längre förvaring är alltid första månaden gratis och vi har även rabatt på våra flyttjänster!

Det går utmärkt att komma med sakerna själv! Det är bara att ringa och boka en tid! – Vi har stora rabatter på flytt till vårt magasin om du behöver hjälp! Då ingår även emballering!

Vi finns på plats under dagtid på vardagar, det är bara att ringa och boka en tid!

Våra lokaler är larmade & videoövervakade, med kopplad utryckningsväktare.

Allmän försäkring för yttre omständigheter, exempelvis brand eller översvämning ingår alltid. Vi erbjuder även tilläggsförsäkringar. Det går även bra att koppla befintlig hemförsäkring.

Vi tar inte emot levande växter eller matvaror på vårt magasin. Exempelvis kemikalier och explosiva varor tillåts heller inte.

Har du några frågor?


Övriga Tjänster

Privat & Bohagsflytt

Flyttjänster

Att boka sin flytt genom oss är den absolut bästa investeringen för en bra flyttupplevelse!

360Move Montering

Montering

Vi har lång erfarenhet av att montera all typ av inreding och möblemang.

360Move Flyttstädning

Flyttstädning

Fokusera på ditt nya hem, vi tar hand om flyttstäd! Alltid fast pris som gäller!

Våra referenser

Det är många som har valt att anlita oss på 360Move.