360Move

Flyttfirma Åkarp – Din Expert på Trygg och Effektiv Flytt

När det är dags att flytta i eller till Åkarp är vi den flyttfirma du kan lita på. Vi erbjuder professionell och trygg flytthjälp, oavsett om det handlar om en mindre lägenhetsflytt eller en större villa- eller företagsflytt.

reco_360move
FLYTTFIRMA

Flyttjänster i Åkarp med RUT-avdrag

När du anlitar oss kan du utnyttja RUT-avdraget och halvera arbetskostnaden för flytten. Detta gör våra flyttjänster extra prisvärda för privatpersoner. Vi hjälper dig med allt det administrativa kring RUT-avdraget, så att du slipper oroa dig för något annat än att komma till rätta i ditt nya hem.

360Move_Logo

Bohagsflytt

Planerar du en flytt? Låt oss på 360Move göra din bohagsflytt enkel och bekymmersfri. Vår erfarna personal tar hand om allt från packning och transport till uppackning i ditt nya hem. Vi erbjuder också försäkringar som skyddar dina ägodelar under hela flyttprocessen. Välj oss för en trygg och effektiv flyttupplevelse!

Kontorsflytt

Ska företaget flytta? Låt oss på 360Move hantera er kontorsflytt med professionalism och effektivitet. Vi tar hand om packning, transport och installation i de nya lokalerna för att minimera stillestånd. Med vår erfarenhet och pålitliga service kan ni fokusera på verksamheten medan vi sköter flytten.

Flyttstädning

Behöver du hjälp med flyttstädningen? Vi på 360Move erbjuder grundlig och effektiv städservice för att säkerställa att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick. Vår städning omfattar alla ytor och rum, och vi står bakom vårt arbete med en städgaranti för din trygghet. Välj oss för en enkel och problemfri städupplevelse vid flytten!

Packning

Känns packningen överväldigande? Vi erbjuder professionell packningstjänst som gör din flytt smidigare. Vårt erfarna team skyddar och organiserar dina ägodelar effektivt, så de når sin nya plats i perfekt skick. Låt oss sköta packningen så att du kan fokusera på ditt nya hem.

Vad är kostnaden för en flyttfirma i Åkarp?

Priset på en flytt beror på flera faktorer, inklusive storleken på ditt bohag, avståndet till den nya adressen och vilken typ av tjänster du behöver. Kontakta oss för en detaljerad offert.

För flyttar mellan 0-60 kvm erbjuder vi effektiv och prisvärd service. Vi sköter packning, transport och uppackning för en smidig flyttupplevelse. Lita på oss för en enkel och snabb flytt!

Från 2800kr efter RUT

För flyttar mellan 61-90 kvm erbjuder vi professionell och pålitlig service. Vi hanterar packning, transport och uppackning, så att din flytt blir både smidig och effektiv. Välj oss för en enkel och stressfri 

Från 4800kr efter RUT

För flyttar från 91kvm erbjuder vi professionell och pålitlig service. Vi hanterar packning, transport och uppackning, så att din flytt blir både smidig och effektiv.

Från 6800kr efter RUT

Flyttfirma Åkarp

Vi erbjuder skräddarsydda flyttlösningar för både privatpersoner och företag i Åkarp. Oavsett om du flyttar inom staden eller till en annan ort, tar vi hand om hela flyttprocessen från början till slut. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder med allt från mindre bostadsflyttar till stora företagsflyttar. För företag som behöver flytta till nya lokaler kan vi minimera stillestånd och säkerställa en smidig övergång till nya arbetsplatser.

360Move Flyttfirma

Vad säger våra kunder?

Vi är stolta över att ha många nöjda kunder som har erfarenhet av vår flyttservice i Åkarp

reco_360move

Vanliga Frågor

Priset på en flytt beror på flyttens omfattning och vilka tjänster du behöver. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert som är anpassad efter dina specifika behov. Genom att utnyttja RUT-avdraget kan du halvera arbetskostnaden.

RUT-avdraget låter dig dra av 50 % av arbetskostnaden för flytten. Vi hjälper dig med allt pappersarbete för att utnyttja avdraget, så att du kan få en mer prisvärd flyttjänst.

Ja, vi erbjuder packningstjänster för att göra din flytt enklare. Vi ser till att dina saker är säkert packade och klara för transport till din nya bostad eller kontor.

Det är bra att boka din flytt så snart som möjligt för att säkra ditt önskade datum, särskilt under högsäsong. Om du har ett akut behov av flytthjälp försöker vi dock vara flexibla och hjälpa till så snart som möjligt.

Vi är fullt försäkrade och tar ansvar för dina ägodelar under hela flytten. Vi använder professionell utrustning och material för att skydda dina saker under transporten, men om olyckan skulle vara framme täcks skadorna av vår försäkring.

Flyttfirma i Åkarp – Trygg och smidig flytt

Förfrågan

Fyll i vårt formulär eller ring oss för en kostnadsfri bedömning och offert anpassad efter dina behov. Vi ger dig klar information om vad du kan förvänta dig och svarar på alla frågor. Kontakta oss nu för en smidig och transparent flyttupplevelse!

Bokning

När du är nöjd med offerten, bokar vi en tid som passar dig. Vi går igenom alla detaljer för att säkerställa att din flytt är välplanerad och förberedd för att bli så smidig som möjligt.

Flytt

Vår erfarna personal hanterar hela flyttprocessen, inklusive packning vid, transport och uppackning. Vi säkerställer att allt går enligt plan och att dina ägodelar når sin nya plats säkert och effektivt.

Vi erbjuder en fullständig flyttservice som inkluderar allt från packning och transport till uppackning och städning. Detta gör att vi kan ta hand om hela din flytt, så att du kan fokusera på andra viktiga saker. Oavsett hur omfattande din flytt är, ser vi till att allt går smidigt och effektivt.

När du väljer oss får du tillgång till ett erfaret team av flyttkillar som vet hur man hanterar både stora och små flyttar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och ser till att du får den bästa möjliga servicen till ett pris som passar din budget.

För att göra din flytt ännu enklare erbjuder vi också flyttstädning. Vårt team av professionella städare ser till att din gamla bostad blir skinande ren och redo för nästa ägare eller hyresgäst. Genom att kombinera flytthjälp och städning kan vi ge dig en helhetslösning som sparar både tid och pengar.

Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i alla våra flyttjänster. Vår kvalitetsgaranti innebär att vi inte nöjer oss förrän du som kund är helt nöjd med flytten. Har du särskilda önskemål ser vi till att anpassa oss efter dem för att göra din flytt så enkel och bekväm som möjligt.

Se vår reklamfilm!

Hur kan vi hjälper dig?

Våra experter står redo att assistera med alla aspekter av din flytt. Vi tillhandahåller effektiv packning, säker transport och noggrann flyttstädning. Låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på ditt nya hem eller kontor.

Smarta Tips och Inspiration för En Enkel Flytt

Upptäck våra bästa råd och idéer för en smidig flytt. Vi erbjuder praktiska tips för packning, organisering och effektiv planering för att göra din flytt både enkel och stressfri. Få inspiration och verktyg för att hantera varje steg i flyttprocessen och säkerställ en problemfri övergång till ditt nya hem.