360Move

Professionell Flyttfirma i Perstorp

Som en ledande flyttfirma i Perstorp erbjuder vi en komplett och professionell flyttservice för både privata och företagskunder. Vårt team av erfarna flyttspecialister ser till att din flytt går smidigt och utan stress.

reco_360move
FLYTTFIRMA

Säker och Effektiv Flytt i Perstorp

När du väljer vår flyttfirma i Perstorp, får du inte bara en flytt utan en säker och effektiv transport av dina tillhörigheter. Vi använder moderna verktyg och utrustning för att säkerställa att allt packas, transporteras och levereras i perfekt skick. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar genom att leverera högsta kvalitet.

360Move_Logo

Bohagsflytt

Planerar du en flytt? Låt oss på 360Move göra din bohagsflytt enkel och bekymmersfri. Vår erfarna personal tar hand om allt från packning och transport till uppackning i ditt nya hem. Vi erbjuder också försäkringar som skyddar dina ägodelar under hela flyttprocessen. Välj oss för en trygg och effektiv flyttupplevelse!

Kontorsflytt

Ska företaget flytta? Låt oss på 360Move hantera er kontorsflytt med professionalism och effektivitet. Vi tar hand om packning, transport och installation i de nya lokalerna för att minimera stillestånd. Med vår erfarenhet och pålitliga service kan ni fokusera på verksamheten medan vi sköter flytten.

Flyttstädning

Behöver du hjälp med flyttstädningen? Vi på 360Move erbjuder grundlig och effektiv städservice för att säkerställa att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick. Vår städning omfattar alla ytor och rum, och vi står bakom vårt arbete med en städgaranti för din trygghet. Välj oss för en enkel och problemfri städupplevelse vid flytten!

Packning

Känns packningen överväldigande? Vi erbjuder professionell packningstjänst som gör din flytt smidigare. Vårt erfarna team skyddar och organiserar dina ägodelar effektivt, så de når sin nya plats i perfekt skick. Låt oss sköta packningen så att du kan fokusera på ditt nya hem.

Vad är kostnaden för en flyttfirma i Perstorp?

Priset på en flytt beror på flera faktorer, inklusive storleken på ditt bohag, avståndet till den nya adressen och vilken typ av tjänster du behöver. Kontakta oss för en detaljerad offert.

För flyttar mellan 0-60 kvm erbjuder vi effektiv och prisvärd service. Vi sköter packning, transport och uppackning för en smidig flyttupplevelse. Lita på oss för en enkel och snabb flytt!

Från 2800kr efter RUT

För flyttar mellan 61-90 kvm erbjuder vi professionell och pålitlig service. Vi hanterar packning, transport och uppackning, så att din flytt blir både smidig och effektiv. Välj oss för en enkel och stressfri 

Från 4800kr efter RUT

För flyttar från 91kvm erbjuder vi professionell och pålitlig service. Vi hanterar packning, transport och uppackning, så att din flytt blir både smidig och effektiv.

Från 6800kr efter RUT

Flyttfirma Perstorp

Vår flyttfirma i Perstorp erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta alla dina flyttbehov. Från fullständig packning och nedmontering till transport och uppackning, vi hanterar allt för att göra din flytt så enkel som möjligt. Oavsett om det är en liten lägenhet eller ett stort kontor, är vi redo att hjälpa till.

360Move Flyttfirma

Vad säger våra kunder?

Vi är stolta över att ha många nöjda kunder som har erfarenhet av vår flyttservice i Perstorp

reco_360move

Vanliga Frågor

Kostnaden för att anlita vår flyttfirma i Perstorp beror på faktorer som flyttens omfattning, avstånd och tjänster som krävs. Kontakta oss för en gratis offert som är anpassad efter dina specifika behov.

Ja, vi erbjuder packning och nedmontering av möbler. Vårt team ser till att allt packas säkert och att dina möbler monteras upp igen på din nya adress.

Tiden det tar för en flytt beror på flyttens storlek och komplexitet. En mindre lägenhetsflytt kan vara klar på en dag, medan en större flytt kan ta längre tid. Vi ger dig en tidsuppskattning vid bokning.

Ja, du kan använda RUT-avdraget för flyttjänster. Vi hjälper dig att ansöka om avdraget och ser till att du får den skattereduktion du är berättigad till.

Vi erbjuder försäkring som täcker skador på dina tillhörigheter under flytten. Om en skada skulle inträffa, kontakta oss omgående för att göra en skadeanmälan.

Du bokar en flytt genom att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi kommer att diskutera dina behov, ge dig en offert och boka ett datum som passar dig.

Flyttfirma i Perstorp– Trygg och smidig flytt

Förfrågan

Fyll i vårt formulär eller ring oss för en kostnadsfri bedömning och offert anpassad efter dina behov. Vi ger dig klar information om vad du kan förvänta dig och svarar på alla frågor. Kontakta oss nu för en smidig och transparent flyttupplevelse!

Bokning

När du är nöjd med offerten, bokar vi en tid som passar dig. Vi går igenom alla detaljer för att säkerställa att din flytt är välplanerad och förberedd för att bli så smidig som möjligt.

Flytt

Vår erfarna personal hanterar hela flyttprocessen, inklusive packning vid, transport och uppackning. Vi säkerställer att allt går enligt plan och att dina ägodelar når sin nya plats säkert och effektivt.

Att anlita oss som din flyttfirma i Perstorp betyder att du får tillgång till professionell service och personlig kundsupport. Vårt team är utbildat och erfarna inom flyttbranschen och vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Vi tar hand om alla detaljer för att göra din flytt så smidig och problemfri som möjligt.

Vi gör din flyttprocess i Perstorp enkel och smidig genom att erbjuda en helhetslösning för alla aspekter av flytten. Från initial rådgivning och planering till genomförande och avslutning, vårt team är här för att stödja dig genom hela processen. Vi ser till att du känner dig trygg och nöjd med vår service.

Vår flyttfirma i Perstorp erbjuder även specialiserade flyttjänster för att hantera unika behov och utmaningar. Oavsett om du behöver flytta ömtåliga föremål, stora möbler eller har speciella krav, har vi den erfarenhet och expertis som krävs för att möta dina behov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att säkerställa en lyckad flytt.

För att boka din flytt i Perstorp eller för att få mer information om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar och är glada att svara på alla dina frågor. Vårt vänliga och professionella team är här för att hjälpa dig med alla dina flyttbehov.

Se vår reklamfilm!

Hur kan vi hjälper dig?

Våra experter står redo att assistera med alla aspekter av din flytt. Vi tillhandahåller effektiv packning, säker transport och noggrann flyttstädning. Låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på ditt nya hem eller kontor.

Smarta Tips och Inspiration för En Enkel Flytt

Upptäck våra bästa råd och idéer för en smidig flytt. Vi erbjuder praktiska tips för packning, organisering och effektiv planering för att göra din flytt både enkel och stressfri. Få inspiration och verktyg för att hantera varje steg i flyttprocessen och säkerställ en problemfri övergång till ditt nya hem.