360Move

Distansflytt

Planerar du en distansflytt och behöver professionell hjälp för att flytta över längre avstånd? Vi erbjuder pålitlig och effektiv flyttservice som säkerställer att din flytt går smidigt, oavsett hur långt du ska flytta.

reco_360move
PROFESSIONELL FLYTTHJÄLP

Letar du efter flytthjälp?

Professionell Flyttservice över Långa Avstånd

Planerar du en distansflytt till eller från Lund? Vi på 360Move erbjuder expertflyttjänster för långdistansflyttar, såväl för privatpersoner som företag. Vårt erfarna team säkerställer en smidig och säker transport av dina ägodelar över långa avstånd. Med moderna lastbilar och noggrann planering kan du lita på att din flytt genomförs effektivt och utan stress. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och upplev vår professionella service!

Flyttkillar-Skåne

Vad kostar det att flytta?

Kostnaden för att anlita en flyttfirma i kan variera beroende på flera faktorer, såsom flyttens omfattning, avståndet mellan adresserna och de specifika tjänster som behövs. På 360Move erbjuder vi konkurrenskraftiga priser som anpassas efter dina unika behov. För en exakt kostnad får du gärna kontakta oss för en kostnadsfri offert baserad på dina flyttdetaljer. Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service till ett rättvist pris, så att du kan få en smidig och kostnadseffektiv flyttupplevelse.

För flyttar mellan 0-60 kvm erbjuder vi effektiv och prisvärd service. Vi sköter packning, transport och uppackning för en smidig flyttupplevelse. Lita på oss för en enkel och snabb flytt!

Från 2800kr efter RUT

För flyttar mellan 61-90 kvm erbjuder vi professionell och pålitlig service. Vi hanterar packning, transport och uppackning, så att din flytt blir både smidig och effektiv. Välj oss för en enkel och stressfri 

Från 4800kr efter RUT

För flyttar från 90kvm erbjuder vi professionell och pålitlig service. Vi hanterar packning, transport och uppackning, så att din flytt blir både smidig och effektiv. 

Från 6800kr efter RUT

Pålitlig Transport Över Långa Avstånd

Behöver du flytta över långa avstånd till eller från Lund? Vi på 360Move är specialister på distansflytt och erbjuder förstklassig flyttservice för alla dina långdistansbehov. Vårt erfarna team ser till att din flytt sker på ett smidigt och säkert sätt, med fokus på att skydda dina ägodelar under hela transporten. Med våra moderna lastbilar och effektiva planering kan du känna dig trygg hela vägen. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och få hjälp med din distansflytt idag! Vi på 360Move tillhandahåller all nödvändig utrustning för en framgångsrik flytt, inklusive moderna lastbilar och professionella flytthjälpmedel. Dessutom erbjuder vi flyttstädning för både företag och privatpersoner, så att du kan överlämna ditt gamla hem i perfekt skick.

Flyttgubbar-med-flyttbil
Flytthjalp-utan-stress

Effektiv Transport för Långväga Flyttar

Söker du en pålitlig lösning för din distansflytt? 360Move erbjuder omfattande flyttjänster för att hantera alla aspekter av långdistansflyttar. Vi använder avancerad utrustning och noggrann planering för att säkerställa att dina ägodelar transporteras tryggt och effektivt. Oavsett avstånd, kan du lita på vår expertis för att göra din flytt så smidig som möjligt. Kontakta oss för att få en detaljerad offert anpassad efter dina behov.

Vad tycker våra kunder?

Här är vad våra nöjda kunder säger om vår service.
reco_360move

Vanliga Frågor

En distansflytt innebär att du flyttar dina ägodelar över en längre sträcka, oftast mellan olika städer eller till och från olika regioner. Detta kan vara en utmanande process som kräver noggrann planering och professionell hjälp för att säkerställa att allt går smidigt och effektivt.

Det kan vara värt att du väljer en flyttfirma lokalt eller i närområdet. Utöver att det känns bra att stötta lokala företag är det även lättare att kontrollera att bolaget är seriöst. Det blir även lättare att nå dem om du har funderingar eller frågor.

Kika på recensioner! Förutom dina vänner eller kollegors rekommendationer, kolla in flyttfirman online. Läs deras Reco och Google recensioner och gör gärna en sökning på nätet.

360Move lever upp till förväntningarna och vi garanterar ett kundbemötande utöver det vanliga!

För att planera en distansflytt effektivt bör du börja i god tid. Skapa en detaljerad checklista, boka en pålitlig flyttfirma i förväg och se till att all packning är klar innan flyttdagen. Det är också viktigt att informera din flyttfirma om alla specifika krav och behov för att optimera transporten och minimera risken för förseningar.

Kostnaden för en distansflytt varierar beroende på avståndet, mängden ägodelar och vilken typ av tjänster du behöver. På 360Move erbjuder vi skräddarsydda priser baserade på dina specifika behov. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och få en detaljerad uppskattning av vad din flytt kommer att kosta.

Vi på 360Move använder högkvalitativa förpackningsmaterial och avancerade tekniker för att skydda dina ägodelar under transporten. Vårt team är utbildat i att packa och hantera dina saker på ett säkert sätt för att minimera risken för skador. Dessutom erbjuder vi försäkringar som ger extra trygghet under hela flyttprocessen.

Tiden det tar för en distansflytt beror på avståndet mellan flyttadressen och den nya platsen, samt mängden gods som ska flyttas. Vanligtvis kan en långdistansflytt ta från ett par dagar upp till en vecka. Vi på 360Move arbetar för att optimera tidsramarna och hålla dig informerad under hela processen.

Ja, vi erbjuder professionell packningstjänst som en del av vår distansflyttservice. Vårt erfarna team packar dina ägodelar på ett sätt som skyddar dem under transporten och ser till att allt är organiserat för en smidig uppackning vid ankomst. Kontakta oss för att lära dig mer om våra packningstjänster och hur vi kan underlätta din flytt.

Ja, vi erbjuder flyttstädning som en del av vår distansflyttservice. Vår städteam ser till att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick, så att du kan överlämna det utan bekymmer. Vi erbjuder en grundlig städning som omfattar alla ytor och rum för att säkerställa att du får tillbaka din deposition eller slutföra uthyrningen utan problem.

Smidig och kostnadseffektiv flytt

Förfrågan

Fyll i vårt formulär eller ring oss för att få en kostnadsfri bedömning och offert baserad på dina behov och önskemål. Vi ger dig tydlig information om vad du kan förvänta dig och svarar på alla dina frågor.

Bokning

När du är nöjd med offerten, bekräftar vi din flytt genom att boka ett datum och tid som passar dig. Vi går igenom detaljerna för att säkerställa att allt är planerat och förberett för en smidig flytt.

Flytt

Vår erfarna personal tar hand om hela flyttprocessen, inklusive packning, transport och uppacknin vid behov. Vi ser till att allt går enligt plan och att dina ägodelar når sin nya plats säkert och effektivt.

Planera din distansflytt med oss och få en sömlös upplevelse. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för långdistansflyttar som säkerställer att alla dina ägodelar transporteras effektivt och säkert, oavsett hur långt du ska flytta. Vårt erfarna team har den expertis och utrustning som krävs för att hantera varje aspekt av din flytt, från packning och lastning till transport och uppackning.

Med vår omfattande erfarenhet kan vi hantera alla typer av flyttjobb. Förvänta dig förtroende, trygghet och bekvämlighet när du väljer 360Move. Kontakta oss idag för att planera din flytt!

När det kommer till distansflyttar är säkerhet och effektivitet avgörande. Vi på 360Move använder avancerade packningstekniker och högkvalitativa material för att skydda dina ägodelar under hela transporten. Vår moderna flott av lastbilar är utrustad för att hantera långväga transporter och garanterar att dina tillhörigheter kommer fram i perfekt skick.

Vår distansflyttservice är helt anpassad efter dina behov. Oavsett om du flyttar mellan städer eller över hela landet, erbjuder vi en omfattande service som täcker allt från packning och städning till installation och uppackning. Vi arbetar nära dig för att förstå dina specifika krav och skapa en plan som gör din flytt så smidig som möjligt.

Vi förstår att kostnad är en viktig faktor när du planerar en distansflytt. På 360Move erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och en kostnadsfri offert som hjälper dig att förstå de exakta kostnaderna för din flytt. Vårt mål är att ge dig ett tydligt och transparent pris, så att du kan planera din flytt utan överraskningar.

Vårt team av erfarna flyttproffs är dedikerade till att göra din distansflytt så enkel och problemfri som möjligt. Med vår omfattande erfarenhet och expertis ser vi till att varje del av flyttprocessen hanteras med största omsorg och precision. Vi erbjuder också försäkring för extra trygghet, så att du kan känna dig säker på att dina ägodelar är skyddade under hela resan.

Vi är här för att ta hand om hela din distansflytt, så att du kan fokusera på ditt nya hem. Från den första planeringen till den sista uppackningen, ser vi till att allt går enligt plan. Vårt mål är att erbjuda en smidig och effektiv flyttupplevelse som minimerar stress och maximerar bekvämlighet för dig.

Vi erbjuder också professionell flyttstädning som en del av vår distansflyttservice. Vårt städteam säkerställer att ditt gamla hem lämnas i toppskick, vilket gör övergången till ditt nya hem ännu enklare. Välj oss för en komplett och problemfri flyttupplevelse där vi tar hand om alla detaljer.

Se vår reklamfilm!

Råd och Inspiration för Din Flytt

Upptäck användbara tips och inspirerande idéer för en smidig och effektiv flytt. Från packningstekniker till planeringstips, vår blogg hjälper dig att göra din flytt så enkel och problemfri som möjligt.