360Move

Kontorsflytt

Att flytta ett kontor kan vara en utmanande och stressig process, men med 360Move behöver det inte vara så. Vi erbjuder omfattande kontorsflyttjänster i Malmö och dess omgivningar, designade för att säkerställa en smidig övergång för ditt företag.

reco_360move
FLYTTA KONTORET

360Move – Din Pålitliga Partner för Kontorsflytt

Med 360Move kan du vara säker på att din kontorsflytt är i goda händer. Vår engagerade personal och omfattande tjänster garanterar att flytten går enligt plan och att din verksamhet snabbt kan återgå till full drift. Låt oss hantera logistiken så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt. Kontakta oss idag och upptäck skillnaden med en professionell kontorsflyttjänst.

Staplade flyttkartonger från flyttfirma

Vad kostar det att flytta kontoret?

Hos 360Move erbjuder vi flexibla prissättningsmodeller för din kontorsflytt i Malmö. Välj mellan konkurrenskraftiga timpriser eller förmånliga fastpriser, baserat på omfattningen av din flytt. Vi ger dig en tydlig och detaljerad offert utan dolda avgifter, så att du kan planera din budget med trygghet. Kontakta oss idag för en kostnadsfri bedömning och offert, och låt oss göra din kontorsflytt smidig och kostnadseffektiv.

Vårt tvåmans-team erbjuder effektiv flytthjälp för mindre kontor. Försäkring ingår, vilket garanterar att dina ägodelar är skyddade under hela flytten.

950kr / tim

Med ett tre-personers team hanterar vi medelstora flyttar snabbt och smidigt. Lastbil och försäkring ingår, vilket ger dig en trygg och bekväm flyttupplevelse.

1425kr / tim

För större kontor och komplexa flyttar erbjuder vi ett fyrmannateam. Lastbil och försäkring ingår, vilket säkerställer en snabb och säker flytt för alla dina ägodelar.

1900kr / tim

Flyttfirma 360 lossa bilen

Varför Välja 360Move för Din Kontorsflytt?

Erfarenhet och Kompetens

Med många års erfarenhet i flyttbranschen har vi den kunskap och kompetens som krävs för att hantera alla typer av kontorsflyttar, oavsett storlek. Vi förstår vikten av att flytten sker snabbt och effektivt för att minimera avbrott i din verksamhet.

Skräddarsydda Lösningar

Vi erbjuder skräddarsydda flyttjänster som är anpassade efter dina specifika behov. Oavsett om du flyttar ett litet kontor eller en stor företagsenhet, kan vi tillhandahålla en lösning som passar just dig.

Säkra och Pålitliga

Vi tar stor omsorg om dina ägodelar. Våra professionella flyttare använder högkvalitativa packmaterial och moderna transportfordon för att säkerställa att all utrustning och möbler transporteras säkert till din nya adress.

Fullständig Service

Från den initiala planeringen till den sista installationen, hanterar vi alla aspekter av flytten. Vår service inkluderar packning, demontering och montering av möbler, transport, uppackning och till och med städning av dina gamla lokaler om så önskas.

Våra Kontorsflyttjänster

Planering och Projektledning

En framgångsrik kontorsflytt börjar med noggrann planering. Vårt erfarna projektledningsteam arbetar nära dig för att utveckla en detaljerad flyttplan som tar hänsyn till alla aspekter av din flytt.

Professionell Packning och Märkning

Våra experter tar hand om packningen av ditt kontor med precision och omsorg. Vi märker alla lådor och föremål noggrant för att säkerställa en smidig uppackning och installation på din nya plats.

Säkra Transportlösningar

Vi använder moderna, säkra fordon för att transportera dina ägodelar. Vår personal är utbildad i att hantera allt från kontorsmöbler till känslig IT-utrustning på ett säkert sätt.

Installation och Montering

Väl på plats i dina nya lokaler hjälper vi till med att montera möbler och ställa upp utrustning enligt dina önskemål. Vi ser till att ditt kontor är redo att tas i bruk så snabbt som möjligt.

Flyttkartonger vid kontorsflytt i Malmö

Vad tycker våra kunder?

Här är vad våra nöjda kunder säger om vår service.

reco_360move

Vanliga frågor och svar om kontorsflytt

Tiden det tar att flytta ett kontor beror på storleken på kontoret och mängden utrustning. Generellt sett kan en mindre kontorsflytt ta en dag, medan större kontor kan ta upp till flera dagar.

Att välja en lokal flyttfirma eller en i närområdet kan vara fördelaktigt. Förutom att stödja lokala företag, blir det enklare att verifiera företagets seriösitet och få hjälp vid eventuella frågor eller funderingar. Det är också lättare att etablera en personlig kontakt och lösa problem snabbt om de skulle uppstå.

Kolla alltid recensioner innan du gör ditt val! Utöver rekommendationer från vänner och kollegor, är det en bra idé att läsa flyttfirmans recensioner online. Titta på deras betyg och omdömen på Reco, Google och andra recensionssajter. En snabb sökning på nätet kan också ge dig ytterligare insikter om företaget.

Hos 360Move lever vi upp till förväntningarna och erbjuder ett kundbemötande utöver det vanliga. Vi är här för att säkerställa att din flytt blir så smidig och problemfri som möjligt!

Kostnaden för en kontorsflytt varierar beroende på omfattningen av arbetet. Vi erbjuder både timpriser och fastpriser, och våra tjänster inkluderar lastbil och försäkring.

En av de största utmaningarna med att genomföra en flytt själv är bristen på rätt utrustning och material. När du hyr en bil för flytten ingår sällan det nödvändiga emballaget, spännbanden och redskapen som verkligen gör flytten enklare och säkrare. Utan dessa hjälpmedel kan det bli svårt att hantera tunga lyft och se till att dina ägodelar kommer fram i samma skick som de lämnade ditt gamla hem.

Att anlita en professionell flyttfirma kan därför vara en mycket klok investering. Flyttfirmor erbjuder inte bara den utrustning och de redskap som krävs för en smidig flytt, utan de har också erfarenheten och kunskapen för att hantera tunga lyft och komplexa flyttutmaningar. Dessutom tar en professionell flyttfirma ansvar för att leverera sin tjänst enligt överenskommet tidsschema, vilket minimerar risken för förseningar och problem.

Att överlåta flytten till experterna innebär att du kan fokusera på andra viktiga aspekter av din flytt, utan att behöva oroa dig för detaljerna i själva flyttprocessen. Med en pålitlig flyttfirma får du inte bara en effektiv och säker flytt, utan också tryggheten i att veta att allt kommer att skötas professionellt.

 

Ja, vi erbjuder professionella packningstjänster som säkerställer att alla dina kontorsmaterial och utrustning packas säkert och effektivt för transport.

Vi förstår att det kan vara stressande att inte veta exakt vad flytten kommer att kosta, och därför uppskattar våra kunder verkligen den trygghet som vår tydliga prissättning ger. När du väljer oss kan du lämna över ansvaret för flytten med fullständig tillförsikt och slappna av i vetskapen om att allt hanteras professionellt och effektivt.

Kontakta oss gärna för ett skräddarsytt prisförslag för din flytt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med en smidig och problemfri flyttupplevelse!

Du kan boka en kontorsflytt genom att kontakta oss via telefon, e-post eller vår webbplats. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer för att ge dig en exakt offert och planera din flytt.

Ja, alla våra flyttjänster inkluderar försäkring som skyddar dina kontorsmöbler och utrustning under hela flyttprocessen.

Vårt erfarna team är utbildat i att hantera tunga och ömtåliga föremål med största omsorg. Vi använder specialutrustning och emballage för att säkerställa att allt transporteras säkert.

Ja, vi erbjuder flexibla flyttider och kan planera din kontorsflytt på helger eller kvällar för att minimera störningar i din verksamhet.

Smidig och kostnadseffektiv flytt

Förfrågan

Fyll i vårt formulär eller ring oss för att få en kostnadsfri bedömning och offert som är anpassad efter dina specifika behov och önskemål. Vi kommer att ge dig tydlig information om vad du kan förvänta dig, och dessutom svarar vi på alla dina frågor för att säkerställa att du känner dig helt informerad och trygg inför din flytt.

Bokning

När du har godkänt offerten, bekräftar vi din flytt genom att boka ett datum och en tid som passar dig. Vi går noggrant igenom alla detaljer för att säkerställa att allt är välplanerat och förberett, vilket garanterar en smidig och problemfri flytt.

Flytt

Vår erfarna personal hanterar hela flyttprocessen, från packning och transport till uppackning vid behov. Vi ser till att allt följer planen och att dina ägodelar når sin nya destination både säkert och effektivt.

Behöver du hjälp ?

Kontakta oss för snabb och personlig service.

Att flytta ett kontor kan vara en stor utmaning, men med rätt hjälp kan det bli en smidig och stressfri process. Vi på 360Move är experter på kontorsflytt i Skåne och erbjuder skräddarsydda lösningar för att säkerställa en effektiv och problemfri flytt. Vårt dedikerade team hanterar allt från packning och transport till uppackning och installation, vilket gör oss till din pålitliga partner för kontorsflytt.

Med vår breda erfarenhet och expertis kan vi hantera alla typer av flyttjobb, oavsett omfattning eller komplexitet. När du väljer 360Move kan du förvänta dig förtroende, trygghet och bekvämlighet. Kontakta oss idag för att planera din flytt och upplev vår professionella och pålitliga service!

När det kommer till kontorsflytt i Malmö, är 360Move den ledande flyttfirman du kan lita på. Vår erfarenhet och expertis gör att vi kan erbjuda omfattande flyttjänster som är anpassade efter ditt företags unika behov. Vi ser till att alla kontorsmöbler och utrustning hanteras med största omsorg och transporteras säkert till de nya lokalerna.

Med vår breda erfarenhet och expertis kan vi hantera alla typer av flyttjobb, oavsett omfattning eller komplexitet. När du väljer 360Move kan du förvänta dig förtroende, trygghet och bekvämlighet. Kontakta oss idag för att planera din flytt och upplev vår professionella och pålitliga service!

För företag i Helsingborg erbjuder vi professionell kontorsflytt med fokus på att minimera störningar i din verksamhet. Vårt erfarna team arbetar effektivt för att säkerställa att flytten går enligt plan, med minimal påverkan på ditt dagliga arbete. Vi hanterar allt från stora möbler till känslig kontorsutrustning med största noggrannhet.

Med vår breda erfarenhet och expertis kan vi hantera alla typer av flyttjobb, oavsett omfattning eller komplexitet. När du väljer 360Move kan du förvänta dig förtroende, trygghet och bekvämlighet. Kontakta oss idag för att planera din flytt och upplev vår professionella och pålitliga service!

I Lund erbjuder vi flexibla flyttjänster för företag som behöver flytta sitt kontor. Oavsett om du föredrar att flytta på kvällar eller helger, anpassar vi oss efter dina behov för att minimera stillestånd i verksamheten. Vårt team ser till att alla delar av flytten är välplanerade och utförda med precision.

För en säker och smidig kontorsflytt i Kristianstad, välj 360Move. Vi erbjuder både timpriser och fastpriser med försäkring inkluderad, så att du kan känna dig trygg genom hela flyttprocessen. Vår omfattande erfarenhet av att hantera kontorsflyttar gör att vi kan garantera en effektiv och problemfri flytt.

För en säker och smidig kontorsflytt i Kristianstad, välj 360Move. Vi erbjuder både timpriser och fastpriser med försäkring inkluderad, så att du kan känna dig trygg genom hela flyttprocessen. Vår omfattande erfarenhet av att hantera kontorsflyttar gör att vi kan garantera en effektiv och problemfri flytt.

Vårt team i Ystad erbjuder kompletta flyttlösningar för företag som behöver flytta sitt kontor. Vi tar hand om alla aspekter av flytten, från packning och transport till uppackning och installation i de nya lokalerna. Med vår hjälp kan du vara säker på att ditt kontor flyttas snabbt och effektivt.

När det gäller kontorsflytt i Landskrona, erbjuder vi anpassade lösningar som möter ditt företags specifika behov. Vi förstår att varje kontorsflytt är unik och arbetar därför nära dig för att säkerställa att alla delar av flytten går smidigt. Vårt mål är att minimera stillestånd och säkerställa en effektiv flyttprocess.

För företag i Hässleholm erbjuder vi erfaren och pålitlig kontorsflytt. Vårt team ser till att alla dina kontorsmöbler och utrustning transporteras säkert till den nya adressen. Med vår noggranna planering och omfattande service kan du lita på oss för en framgångsrik kontorsflytt.

Se vår reklamfilm!

Råd och Inspiration för Din Flytt

 

Upptäck värdefulla tips och inspirerande idéer för att göra din flytt både smidig och effektiv. Vår blogg erbjuder praktiska råd, inklusive packningstekniker och planeringstips, som hjälper dig att genomföra din flytt på ett enkelt och problemfritt sätt.